در این جلسه آقای مهندس اوسط هاشمی استاندار سیستان وبلوچستان بیان داشت که آرزوی دیرینه مردم این منطقه تحقق پیدا کرد واعتبارات این پروژه عظیم ملی از محل صندوق توسعه ملی تامین خواهد شد هاشمی گفت با عنایت به کاهش نزولات جوی در منطقه وتنش های آبی موجود مردم باید شیوه کشت را اصلاح نمایند واز شیوه های نوین آبیاری استفاده ودر این مسیر دولت همراه مردم است استاندار گفت زمان اجرای این سد دوسال می باشد وان شاالله با ساخت این سد تحولات خوبی در منطقه ایجاد خواهدشد
در ادامه مهندس اتابک جعفری مدیرعامل آب منطقه ای سیستان و بلوچستان ضمن عرض خیر مقدم به مهیمانان در این خصوص اظهار داشت سد ماشکید سفلی در 65 کیلومتری جنوب شهر سراوان در محل تلاقی دو شاخه رودخانه روتک و ماشکید سفلی بر روی رودخانه ماشکید جانمایی شده است. مهندس جعفری درباره اهداف این سد گفت: بهره برداری از سیلابهای فعلی به منظور تامین آب شرب شهرهای سراوان و سیرگان و بهبود کشاورزی و همچنین جلوگیری از خسارت های سیلاب های مخرب از مهمترین اهداف ساخت سد ماشکید سفلی می باشد. وی اشتغال زایی و ارتقای وضع اقتصادی و اجتماعی و جلوگیری از خروج روان آبهای رودخانه ماشکید از مرز را از دیگر اهداف ساخت آن دانست و در ادامه به مشخصات فنی این سد اشاره کرد و افزود سد ماشکید سفلی از نوع بتن غلطکی با ارتفاع 5/36 متر از پی و حجم مخزن 115 میلیون متر مکعب و دارای سرریز بتنی آزاد می باشد. مهندس جعفری درباره تخصیص آب سد اظهار داشت حجم آب قابل تنظیم این سد 5/19 میلیون متر مکعب است که 5/12 میلیون متر مکعب برای شرب، 6 میلیون متر مکعب برای کشاورزی و 1 میلیون متر مکعب برای اهداف صنعت در نظر گرفته شده است.
گفتنی است در حال حاضر 3/1 میلیارد متر مکعب آب از حوزه های آبریز استان شامل مرز خاکی شرق و مرز دریایی جنوب از کشور خارج میشود. که مقدار 297 میلیون متر مکعب مربوط به خروج آب از حوزه هامون ماشکیل می باشد.